

Read the following passage and answer the following questions:
Living in the country is something that people from the city often dream about. However, in reality, it has both advantages and disadvantages.There are certainly many advantages to living in the country. First, you can enjoy peace and quietness. Moreover, people tend to be friendlier. A further advantage is that there is less traffic, so it is safer for young children.However, there are certain disadvantages or drawbacks to life outside the city. First, because there are fewer people, you are likely to have few friends. In addition, entertainment is difficult to find, particularly in the evening. Furthermore, the fact that there are fewer shops and services means that it is hard to find jobs.In short, it can be seen the country is more suitable for some people than others. On the whole, it is often the best for those who are retired or who have young children. In contrast, young people who have a career are better provided in the city.
1. According to the passage how many advantages does living in the country have ?
2. Who tend to be friendlier ?
3. Where should young people live ?
Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!
`1.` `3` advantages : we can enjoy peace and quietness, people tend to be friendlier and there is less traffic.
`->` Dẫn chứng : There are certainly many advantages to living in the country. First, you can enjoy peace and quietness. Moreover, people tend to be friendlier. A further advantage is that there is less traffic, so it is safer for young children.
`2.` People in the country.
`->` Dẫn chứng : Moreover, people tend to be friendlier.
`3.` In the city.
`->` Dẫn chứng : On the whole, it is often the best for those who are retired or who have young children. In contrast, young people who have a career are better provided in the city.
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Bảng tin