

Exercise 6. Read the passage and complete the sentences
Passage
One of my favorite hobbies is fishing. Fishing is a great way to relax on weekends. It is relaxing to sit on the shore of the lake or on a river bank. If you have never experienced it, I think you are really missing something. You can watch the ripples on the water and hear the soothing sounds of the waves. On a nice day, the warmth of the sun and a breeze off the water feels great. Fishing is inexpensive. All you need is a fishing pole and some bait. If you can’t afford bait, go outside at night and look for earthworms, or night crawlers. Fishing is exciting. Some fish pull hard on the fishing line. They can put up quite a fight! It’s exciting to catch a lot of fish in one spot.
Complete the sentences:
1. Fishing is
☐ A. relaxing
☐ B. exciting
☐ C. inexpensive
☐ D. A, B and C
2. The best time to go fishing is
☐ A. at night
☐ B. the weekends
☐ C. at noon
☐ D. in the early morning
3. The word breeze means
☐ A. gentle wind
☐ B. moving
☐ C. light rain
☐ D. A and C
4. Fishing bait may be
☐ A. earthworms
☐ B. A and C
☐ C. night crawlers
☐ D. fishing line
5. The word spot means
☐ A. river
☐ B. sea
☐ C. place
☐ D. lake
Giải giúp em
Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!
1. D.
- Thông tin: Fishing is a great way to relax on weekends. ..Fishing is inexpensive. All you need is a fishing pole and some bait. If you can’t afford bait, go outside at night and look for earthworms, or night crawlers. Fishing is exciting.
2. B.
- Thông tin: Fishing is a great way to relax on weekends.
3. A.
- Thông tin: On a nice day, the warmth of the sun and a breeze off the water feels great.
4. B.
- Thông tin: If you can’t afford bait, go outside at night and look for earthworms, or night crawlers.
5. C.
- spot = place : địa điểm
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
` Answer : `
` *** #Hoidap247# *** `
$\color{#1C1C1C}{N}$$\color{#363636}{h}$$\color{#4F4F4F}{a}$$\color{#696969}{t}$$\color{#828282}{H}$$\color{#9C9C9C}{h}$$\color{#B5B5B5}{u}$$\color{#CFCFCF}{y}$$\color{#E8E8E8}{y}$$\color{#FFFFFF}{<33}$
` Ex 6, `
` bb1. bbD `
` @ ` Xét các phương án `:`
` bbA. ` relaxing
` @ ` Dẫn chứng `:`
` + ` Fishing is a great way to relax on weekends.
` + ` It is relaxing to sit on the shore `...`
` bbB. ` exciting
` @ ` Dẫn chứng `:`
` + ` Fishing is exciting. Some fish pull hard on the fishing line.
` + ` It's exciting to catch a lot of fish in one spot.
` bbC. ` inexpensive
` @ ` Dẫn chứng `:` Fishing is inexpensive. All you need is a fishing pole and some bait.
` => ` Tất cả các đáp án đều đúng, phù hợp `=>` Chọn ` bbD. A, B and C `
` bb2. bbB `
` @ ` Dẫn chứng `:` Fishing is a great way to relax on weekends.
` bb3. bbA `
` - ` breeze(n) : gió nhẹ, gió hiu hiu ` ≈ ` gentle wind : làn gió nhẹ
` bb4. bbB `
` @ ` Dẫn chứng `:` If you can’t afford bait, go outside at night and look for earthworms, or night crawlers.
` bb5. bbC `
` - ` spot(n) : điểm, chốn `=` place(n) : địa điểm
` #Pyyx# `
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Bảng tin