

Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!
`1` Today, computers can be found in a variety of settings, including homes, offices, shops, hospitals, and schools.
`-` Dẫn chứng: Today, computers are widely used and can be found in a variety of settings, including homes, offices, shops, hospitals, and schools.
`2` Computers of today are much quicker, cheaper, and smaller than those of the past.
`-` Dẫn chứng: Computers of today are much quicker, cheaper, and smaller than those of the past.
`3` The passage refers to the widespread use of computers, the past of the computer, and the future of computers.
`-` Dẫn chứng: Today, computers are widely used and can be found. - Computers of today are much quicker... than those of the past. - Future computers will be smaller...
`4` Many modern computers are so small that they are the size of a deck of cards. Users can work from a variety of settings thanks to notebook computers, also known as "ultra-lights", and hand-held Personal Data Assistants (PDAs). These computers' ability to connect to several networks allows users to access information from any location with greater case and control over their time.
`-` Dẫn chứng: Many modern computers are so small that they are the size of a deck of cards. Users can work from a variety of settings thanks to notebook computers, also known as "ultra-lights", and hand-held Personal Data Assistants (PDAs). These computers' ability to connect to several networks allows users to access information from any location with greater case and control over their time.
`5` A student can use a notebook computer to search on the internet, review the lessons online, ... And a notebook computer is small and easy to carry, so students can study anywhere and save their time better.
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
![]()
`1.` Today, computers can be found in a variety of settings, including homes, offices, shops, hospitals, and schools.
`2.` Computers of today are much quicker, cheaper, and smaller than those of the past.
`3.` The passage refers to the widespread use of computers, the updates of the computer, and the future of computers.
[Đoạn văn đề cập đến việc sử dụng rộng rãi máy tính, các bản cập nhật của máy tính và tương lai của máy tính.]
`4.` Many modern computers are so small that they are the size of a deck of cards. Users can work from a variety of settings thanks to notebook computers, also known as "ultra-lights", and hand-held Personal Data Assistants. These computers' ability to connect to several networks allows users to access information from any location with greater case and control over their time.
`5.` A Notebook computer can be easily carried, it saves the students' time because it doesn't take much time to connect to networks. We don't need many notebooks and pens. It can make our bag lighter.
[Máy tính xách tay có thể dễ dàng mang theo, nó có thể tiết kiệm thời gian của học sinh vì không mất nhiều thời gian để kết nối mạng. Chúng ta không cần nhiều vở và bút. Nó có thể làm cho túi của chúng ta nhẹ hơn.]
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
![]()
Bảng tin