Read the following passage about artificial intelligence and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the best answer to each of the following questions.
Goal setting is a crucial process that involves careful consideration of what you want to accomplish and requires persistent effort to make it a reality. Establishing goals gives you a target to strive for and helps to keep you motivated throughout the process. Goals also provide you with a focus and a way to measure your progress and accomplishments.
In the pursuit of a healthy lifestyle, setting realistic goals is the key to success. However, it is important to be realistic with yourself when setting these goals. If you want to quit smoking, lose a significant amount of weight, or run a marathon, it is unlikely to happen overnight, or even in a few months or a year.
Not reaching those goals might be discouraging and lead to giving up altogether. To avoid feeling overwhelmed, it is advisable to start small and concentrate on one goal at a time. If you want to lose weight, make small and achievable goals. For example, you can start by working out at least three times a week or adding more vegetables to your meals when you want seconds.
By keeping a journal or using a tracking app on your phone, you can monitor your progress and ensure that you stay on track. Once these small goals become part of your routine, you can gradually add new ones, such as limiting eating out to twice a week or incorporating weightlifting into your exercise routine. These small goals are easier to achieve and will eventually lead to meeting your main goal.
Question 23. The word accomplish in paragraph 1 is closest in meaning to .
Question 24. Which of the following is NOT mentioned as a benefit of setting goals?
Question 25. Which of the following best paraphrases the underlined sentence in paragraph 2?
Question 26. The word discouraging in paragraph 3 is OPPOSITE in meaning to .
Question 27. The word ones in paragraph 4 refers to .
Question 28. Which of the following is TRUE according to the passage?
Question 29. In which paragraph does the author imply the need for patience?
Question 30. In which paragraph does the writer explore methods to track progress toward goals?
Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!
`23. C`
`@` Accomplish `=` achieve: đạt được, giành được
`24. C`
Các lợi ích được nêu:
`@` "...gives you a target to strive for..."
`@` "...helps to keep you motivated..."
`@` "...a way to measure your progress..."
→ Không có lợi ích nào nói đến việc giúp đạt được mục tiêu ngay lập tức.
`25. B`
`@` setting realistic goals = establishing attainable goals
`@` the key to success = plays a crucial role
`26. D`
`@` Discouraging `><` Motivating: làm nản lỏng, nản chí `><` tạo động lực, truyền cảm hứng
`27. A`
`@` Dẫn chứng: Once these small goals become part of your routine, you can gradually add new ones...
→ Ones ở đây thay thế cho small goals.
`28. C`
`@` Dẫn chứng: To avoid feeling overwhelmed, it is advisable to start small and concentrate on one goal at a time `=` It is recommended to begin with small goals and focus on one goal at a time
`29. B`
`@` Dẫn chứng: It is unlikely to happen overnight, or even in a few months or a year.. → chỉ sự kiên nhẫn dài hạn
`30. D`
`@` Dẫn chứng: By keeping a journal or using a tracking app on your phone, you can monitor your progress..."
→ Đây là các phương pháp theo dõi tiến trình.
`giahan27511`
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
`23.` C
`→` accomplish ≈ achieve (v) đạt được.
`24.` C
`→` A,B,D nằm ở các sentence 2,3 ở para 1.
`25.` B
`→` a key to ≈ play a crucial role ( chiếc chìa khoá ≈ đóng vai trò cốt lõi ).
`26.` D
`→` discouraging trái nghĩa motivating ( nản lòng trái nghĩa thúc đẩy ).
`27.` A
`→` Once these small goals .... add new ones.
`28.` C
`→` Dẫn chứng: Once these small goals become part of your routine, you can gradually add new ones.
`29.` B
`→` Dẫn chứng: If you want to quit smoking, lose a significant amount of weight, or run a marathon, it is unlikely to happen overnight, or even in a few months or a year.
`30.` D
`→` Dẫn chứng: By keeping a journal or using a tracking app on your phone, you can monitor your progress and ensure that you stay on track.
`Comeback`
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Bảng tin
323
521
424
ủa thua nhóm candy clouds nx hả
2864
15870
805
đroi nhs tớ ngủ đông mà
323
521
424
mik làm trừ điểm nhóm bn lúc kia kìa ko tin hỏi trưởng
2864
15870
805
ai hỏi đou 💁♀️
323
521
424
vãi
1963
36099
1504
ê kiểm soát ngôn từ nha
158
3869
76
xin rời nhóm nha trưởng
1963
36099
1504
vg