

I. Read the passage and choose T or F Statements
Teenagers can live a balanced lifestyle by getting enough exercise, eating healthily and having enough rest. They need to be involved in a fair level of physical activity to maintain a fit and healthy lifestyle. Physical activity can include a variety of activities such as cycling, playing sports, or walking a dog. Teenagers should aim to perform two or more of these activities regularly. Healthy eating is also an important part of a teenager's life. A human needs food to create energy so that they can function. Eating healthily consists of eating a balance of the five food groups. These include: fruit, vegetables, meat, dairy and a small amount of sugary foods. Having a balanced diet will result in better brain function, healthy weight gain and greater fitness.
1. Teenagers can live a balanced lifestyle by getting enough exercise.
2. Teenagers should not aim to perform two or more of these activities regularly.
3.Eating healthily consists of eating a balance of the six food groups.
4. Healthy eating isn’t also an important part of a teenager's life.
5. Having a balanced diet will result in better brain function.
II. Read the passage and answer the questions (1.25pt)
6. How can teenagers live a balanced lifestyle?
.........................................................................................................................................................
7. Can teenagers do enough physical activity to keep fit?
.........................................................................................................................................................
8. What are the five food groups?
.........................................................................................................................................................
9. What are the benefits of eating a balanced diet ?
.........................................................................................................................................................
10. Should teenagers aim to perform two or more of these activities regularly?
.................................................................................................................
Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!

Đây là câu trả lời đã được xác thực
Câu trả lời được xác thực chứa thông tin chính xác và đáng tin cậy, được xác nhận hoặc trả lời bởi các chuyên gia, giáo viên hàng đầu của chúng tôi.
1. True
Dẫn chứng: Teenagers can live a balanced lifestyle by getting enough exercise, eating healthily and having enough rest.
2. False
Dẫn chứng: Teenagers should aim to perform two or more of these activities regularly.
3. False
Dẫn chứng: Eating healthily consists of eating a balance of the five food groups.
4. False
Dẫn chứng: Healthy eating is also an important part of a teenager's life.
5. True
Dẫn chứng: Having a balanced diet will result in better brain function, healthy weight gain and greater fitness.
6. Teenagers can live a balanced lifestyle by getting enough exercise, eating healthily and having enough rest.
Dẫn chứng: Teenagers can live a balanced lifestyle by getting enough exercise, eating healthily and having enough rest.
7. Yes, they can.
Dẫn chứng: They need to be involved in a fair level of physical activity to maintain a fit and healthy lifestyle.
8. The five good groups are fruit, vegetables, meat, dairy, and a small amount of sugary foods.
Dẫn chứng: These include: fruit, vegetables, meat, dairy and a small amount of sugary foods.
9. Having a balanced diet will result in better brain function, healthy weight gain and greater fitness.
Dẫn chứng: Having a balanced diet will result in better brain function, healthy weight gain and greater fitness.
10. Yes, they should.
Dẫn chứng: Teenagers should aim to perform two or more of these activities regularly
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
`1.` T
`-` DC: Teenagers can live a balanced lifestyle by getting enough exercise, eating healthily and having enough rest.
`2.` F
`-` Teenagers should aim to perform two or more of these activities regularly
`3.` F
`-` DC: a balance of the five food groups. These include: fruit, vegetables, meat, dairy and a small amount of sugary foods
`4.` F
`-` DC: Healthy eating is also an important part of a teenager's lif
`5.` T
`-` DC: Having a balanced diet will result in better brain function, healthy weight gain and greater fitness
`color{red}{#nấm}`
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Bảng tin