

One of the most obvious negative aspects of social networking is losing face- to-face contact with other people. Teens are sitting around with their phone in their hands all day long, tapping messages onto screens instead of communicating with real people. Many teenagers feel more comfortable with virtual friends than with real ones. The majority think that it is easier to chat on the Internet because they lack communication skills.
It is also true that parents often have no knowledge about what their kids do with their phones or computer. Crosby says that, "While kids are plugged: sử dụng in to social media, only about 40% of parents are involved themselves.: tham gia " And because parents don't know the full picture, they also don't know how to deal with a teenager's potential overuse of social media and might not even be aware that a problem exists. Therefore, social networking can be much more immediately engaging with the teenager's life than parents are, and this fact makes virtual communication feels more "real" than face-to-face communication.
Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!
1. What is the main idea of the passage? (Ý chính của đoạn văn)
Social networking brings negative effects to student’s face-to-face communication.
(One of the most ... losing face-to-face contact with other people)
(Many teenagers feel more comfortable with virtual friends than with real ones)
(Social networking can be much more ... virtual communication feels more "real" ...)
2. What do most teenagers think about chatting on the Internet?
(Suy nghĩ về việc trò chuyện trên internet)
Chatting on the Internet is easier than talking with real people.
(Many teenagers feel more comfortable ... easier to chat on the Internet ...)
3. The percentage of 40% refers to (Tỷ lệ 40% đại diện cho)
The number of parents who use social media.
(While kids ..., only about 40% of parents are involved)
4. Which sentence is NOT TRUE according to the passage?
(Điều không đúng về đoạn văn)
The majority of parents know how to use social media with their children
(majority = phần lớn, đa phần; trong đoạn văn chỉ có 40% cha mẹ sử dụng mxh)
5. Which of the following best explains the word “overuse” in the passage?
(Giải thích cho từ "overuse")
use something too much
(sử dụng quá mức)
#haianh28907
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?

`1)` Social networking brings negative effects to student’s face-to-face communication
`@` Dẫn chứng
`+` One of the most obvious negative aspects of social networking is losing face-to-face contact with other people
`+` Many teenagers feel more comfortable with virtual friends than with real ones
`2)` Chatting on the Internet is easier than talking with real people
`@` Dẫn chứng: The majority think that it is easier to chat on the Internet because they lack communication skills
`3)` The number of parents who use social media
`@` Dẫn chứng: Only about `40%` of parents are involved themselves
`4)` Parents often have no knowledge about what their kids do with their phones or compute
`5)` using something too much
`@` Dẫn chứng: don’t know how to deal with a teenager’s potential overuse of social media
`color{pink}{#MHuy}`
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Bảng tin