

the life in city is bustling nowadays, the high cost of living requires city dwellers, especially those with low income, to work harder or to take part-tome jobs. For many people, daily life typically involves getting up in the early morning to do exercise in punlic parks, preparing for a hard day of working and studuing, then travelling along croeded boulevards or narrow streets filled with motor scooters and returning home late at night. They usually live in large houses, high - rise apartment blocks or even in small rental rooms equipped with moden facilities, like the internet, telephone, television, and so on. Industrialization and modenrnization, as well as global integration, have big impacts on lifestyle in cities. The most noticeable imqact is the Western style of clothes. The "Ao dai" - Vietnamese traditional cothes - is no longer regularly worn in Vietnamese women's daily life. Instead, jeans, T-shirts and fashionable clothes are widely preferred.
33. What is the main idea of the passage?
A. Advantages of living in the city
B. Differences between country life
C. Typical life of a city dweller
D. Life in the city
34. The most important reason why people move to the city is.........
A. to have busy days
B. to take part-time jobs
C. to look for a better life
D. to look for a complicated life
35.the word "impacts" in paraph is closest in meaning to.........
A. force
B. action
C.situation
D. effect
36. In dustrialization and modernization may lead to.........
A. the disappearance of Western-styled clothes
B. changes in lifestyles
C. the fact that women no longer wear Ao dai
D. global integration
37. According to the passage, city life can offer city dwellers all of the following things NOT TRUE.......
A. modem facilities
B. friendly communication with neighbors
C. the Internet
D. a variety of jobs in different fields
Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!
Đây là câu trả lời đã được xác thực
Câu trả lời được xác thực chứa thông tin chính xác và đáng tin cậy, được xác nhận hoặc trả lời bởi các chuyên gia, giáo viên hàng đầu của chúng tôi.
`33,` C
- Dẫn chứng: Cả bài nói về lối sống của người dân thành thị là cuộc sống điển hình của những người sống ở khu vực thành thị trải qua
`34,` C
- Dẫn chứng: The life in city is bustling nowadays, the high cost of living requires city dwellers, especially those with low income, to work harder or to take part-time jobs.
`35,` D
- impact (n) `=` effect (n): tác động
`36,` B
- Dẫn chuwsngL Industrialization and modernization, as well as global integration, have big impacts on lifestyle in cities. The most noticeable impact is the Western style of clothes.
`37,` B
- Dẫn chứng: Câu B không được đề cập trong bài
- They usually live in large houses, high-rise apartment blocks or even in small rental rooms equipped with modem facilities, like the Internet, telephone, television, and so on.
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
What is the main idea of the passage?
C. Typical life of a city dweller
The most important reason why people move to the city is.........
C. to look for a better life
The word "impacts" in the paragraph is closest in meaning to.........
D. effect
Industrialization and modernization may lead to.........
B. changes in lifestyles
According to the passage, city life can offer city dwellers all of the following things EXCEPT.......
B. friendly communication with neighbors
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Bảng tin