

The thing I liked most about living on a farm when I was small was the change of seasons: spring, summer, autumn and winter. I could see them all come and go and each one was completely different. If I hadn’t lived in the country, I would never be able to tell the difference. Now in the city, you can buy summer flowers in winter and eat the same vegetables all year round. Whereas, in the country I could only eat things at certain times of the year, for example, strawberries in June and turnips in winter. I lived my childhood with the seasons.
Also we made most of our food and would never eat frozen or tinned food. Everything was fresh, so it must be better than the type of food I am eating now in the city. City people think that people in the country miss a lot of good things about modern life, but in my opinion they miss a lot more than people in the countryside. They miss real life.
Question 35:According to the passage, all the following are true, but one is NOT TRUE.
Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!
`->` A. The author was born on a farm in the country
`->` D/c câu `A:` The thing I liked most about living on a farm when I was small was the change of seasons: spring, summer, autumn and winter. (Điều tôi thích nhất khi sống ở trang trại khi còn nhỏ là sự thay đổi của các mùa: xuân, hạ, thu và đông.)
`->` D/c câu `B:` Everything was fresh, so it must be better than the type of food I am eating now in the city.
`->` D/c câu `C:` I could see them all come and go and each one was completely different.
`->` D/c câu `D:` Also we made most of our food and would never eat frozen or tinned food.
`->` Trans : Tác giả sinh ra ở một trang trại ở nông thôn
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Đáp án:
Question 35:According to the passage, all the following are true, but one is NOT TRUE.
A . The author was born on a farm in the country.
B. The author takes frozen and tinned food now in the city.
C. The author used to live in the country where there are 4 seasons.
D. Country people never eat frozen or tinned food all year round
Giải thích các bước giải:
A. Câu nói này có thể đúng vì tác giả kể lại những trải nghiệm thời thơ ấu của mình khi sống ở trang trại.
B. Câu phát biểu này là đúng. Tác giả đề cập rằng hiện tại họ ăn những thức ăn khác với những gì họ ăn ở nông thôn, ngụ ý rằng họ ăn thức ăn đông lạnh hoặc đóng hộp ở thành phố.
C.Câu nói này là đúng. Tác giả mô tả cuộc sống ở nông thôn và trải nghiệm sự thay đổi của các mùa.
D. Câu phát biểu này KHÔNG ĐÚNG. Mặc dù tác giả đề cập rằng họ không bao giờ ăn đồ đông lạnh hoặc đồ hộp khi sống ở nông thôn, nhưng điều đó không có nghĩa là tất cả người dân nông thôn đều không bao giờ làm vậy.
--> Chọn D
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Bảng tin
1585
2782
1151
ừ nhể =))
2
282
7
:)))) r vậy giờ đáp án nào giờ:(((((
1585
2782
1151
đúng hết mà =))
2
282
7
:)) để t đi kiến nghị cô:))))
1585
2782
1151
hnhu A
1585
2782
1151
tại ns là thick sống ở nthon chứ ko phk sinh ra ở trang trại
2
282
7
giờ ms để ý:)))) cảm ơnnnn
1585
2782
1151
vgg