

My dream house will be outside the city surrounded by a big garden full of flowers and trees. I love looking after the flowers and having breakfast in the garden. The house will be a place where I can find peace, fresh air and happiness. It will be a big house with five or six bedrooms, a large living room with big windows. During the day, it will be very light. It will have a kitchen full of modern appliances such as cookers, dishwashers, or washing machines so that sometimes my parents will invite our friends and relatives to enjoy dinner. I like my dream house to be not very far from the city center because I like going shopping at the weekend.
1.The writer likes having breakfast in the house
2. The house will have fewer than five or six bedrooms.
3. The writer likes a kitchen without modern appliances.
4. The writer likes his dream house to be near the city.
5. The writer never goes shopping.Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!

1. F
Dẫn chứng: I love looking after the flowers and having breakfast in the garden.
2. T
Dẫn chứng: It will be a big house with five or six bedrooms, a large living room with big windows.
3. F
Dẫn chứng: It will have a kitchen full of modern appliances such as cookers, dishwashers, or washing machines
4. T
Dẫn chứng: I like my dream house to be not very far from the city center
(near: gần >< far from: xa)
5. F
Dẫn chứng: ... because I like going shopping at the weekend.
`color{orange}{~MiaMB~}`
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
1.True:
Giải thích:The passage state that the writer loves having breakfast in the garden
2.False
Giả thích: The passage mentions that the house will be big with five or six bedrooms
3.False
Giải thích : The passage state that the kitchen will be full of modern appliances.
4. True
Giải thích : The passage mentions that the writer likes the dream house to be not very far from the city center.
5. False
Giải thích : There is no indication in the passage that hte writer never goes shopping;in fact,it mentions that the writer lkes going shopping at the weekend.
Chúc bạn học tập tốt=)
# fduck2k
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Bảng tin