

V. Read the passage and choose the correct answer A, B, C or D to each of the questions.
Today, advanced technology has tremendously influenced the lives of people and their entertainment habits. In particular, the Internet has become a global phenomenon. It can't be denied that everyone needs such an important data-gathering and communication source at work as well as home.
Most of people's time is spent on their computers or electronic devices because its exciting and they have found on the Net new ways of meeting a basic human need such as the desire to communicate with other people or e-mail which sends electronic messages from one person to another like letters, but capable of crossing the Atlantic in some seconds or file transfers which move bulk data from one computer to another with these capacities. People all know that surfing the Internet is the easiest way to search information for work, studies and entertainment. Therefore, many people don't have to travel a long distance for international meeting conferences, take courses or watch favourite movies produced by a maker in another country.
Some people are making a fortune working from home. What they need is only having their own websites existing only on the Internet. Students in Vietnam can take a business course in England if they want to. The only thing they need for their course is a laptop connected with the Internet. Many languages have been taught and learned online. People can comfortably stay home and practice speaking with as many native as they expect.
1. What is the main idea of this text?
A. Working from home B. Entertaining from home
C. Effects of modern technology on life D. Modern ways of living
2. What can people do with Internet connection?
A. They can do a variety of things such as working, learning a language or watching films.
B. They can't do anything except for working and studying.
C. They only use the Internet to take a course with native speakers to practice speaking.
D. People can't afford to study online.
3. What do people spend most of their time on?
A. being with their families B. watching movies they like
C. using their laptops and smartphones. D. attentively working and learning
4. Which of the following is NOT TRUE according to the text?
A. People can send electronic messages from one place to another worldwide.
B. People can own a company on the Internet to earn money.
C. People can watch any foreign films they like on the Internet.
D. People don't want to study online because they can't afford to communicate face to face.
5. What does the word "bulk" possibly mean?
A. a mass of something large B. in a small quantity
C. in a medium size D. on the average
6. What benefit mentioned in the passage does taking a language course online bring about?
A. People can practice speaking as much as possible
B. Learners can talk to the native speakers.
C. Learners who can't afford to learn a language can do that.
D. People who don't want to experience culture shock can learn.
Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!

Đây là câu trả lời đã được xác thực
Câu trả lời được xác thực chứa thông tin chính xác và đáng tin cậy, được xác nhận hoặc trả lời bởi các chuyên gia, giáo viên hàng đầu của chúng tôi.
1. C
Dẫn chứng: Đoạn 1 câu 1
2. A
Dẫn chứng: Đoạn 2 câu 2
3. C
Dẫn chứng: Đoạn 2 câu 1
4. D
A Dẫn chứng: Đoạn 2 câu 1
B Dẫn chứng: Đoạn 3 câu 2
C Dẫn chứng: Đoạn 2 câu 3
5. A
bulk: số lượng lớn = a mass of something large
6. B
Dẫn chứng: Đoạn 3 câu cuối
`color{orange}{~MiaMB~}`
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Bảng tin