

Task 3. Read the passage and decide whether the following statements are true (T), false (F) or not given (NG).
The most common type of harassment youth encounter online is name-calling. Some 42% of teens say they have been called offensive names online or via their cell phones. Additionally, about a third (32%) of teens say someone has spread false rumours about them on the internet, while smaller shares have had someone other than a parent constantly ask where they are, who they're with or what they're doing (21%) or have been the target of physical threats online (16%).
While texting and digital messaging are a central way teens build and maintain relationships, this level of connectivity may lead to potential problems. One-quarter of teens say they have been sent offensive images they didn't ask for, while 7% say someone has shared their offensive images without their knowing. These experiences are particularly concerning to parents. Fully 57% of parents of teens say they worry about their teen receiving or sending offensive images, including about one-quarter who say this worries them a lot, according to a separate Center survey of parents.
The vast majority of teens (90% in this case) believe online harassment is a problem that affects people of their age, and 63% say this is a major problem. But majorities of young people think key groups, such as teachers, social media companies and politicians are failing to tackle this issue. By contrast, teens have a more positive assessment of the way parents are addressing cyberbullying.
1. The most common type of online harassment among youth is spreading false rumours.
2. Approximately 42% of teens have experienced name-calling before.
3. About 21% of teens have been the target of physical threats online.
4. One-third of teens have received offensive images they didn't request.
5. Only 7% of teens have shared offensive images of themselves online.
6. A significant number of parents worry about their teens receiving or sending offensive
7. Most young people believe that teachers are able to tackle online harassment effectively.
8. Over 60% of teens believe online harassment is a major problem for people of their age.
9. Social media companies are thought to address online harassment more effectively than
10. Teens primarily use email and social media for communication.
Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!
Đây là câu trả lời đã được xác thực
Câu trả lời được xác thực chứa thông tin chính xác và đáng tin cậy, được xác nhận hoặc trả lời bởi các chuyên gia, giáo viên hàng đầu của chúng tôi.
`color{red}{#Atr}`
`1.T`
`-` D/c: Additionally, about a third `(32%)` of teens say someone has spread false rumours about them on the internet
`2.T`
`-` D/c: Some `42%` of teens say they have been called offensive names online or via their cell phones
`3.F`
`-` D/c: Smaller shares have had someone other than a parent constantly ask where they are, who they're with or what they're doing `(21%)` or have been the target of physical threats online `(16%)`
`4.T`
`-` D/c: One-quarter of teens say they have been sent offensive images they didn't ask for.
`5.T`
`-` D/c: `7%` say someone has shared their offensive images without their knowing.
`6.T`
`-` D/c: Fully `57%` of parents of teens say they worry about their teen receiving or sending offensive images.
`7.F`
`-` D/c: Majorities of young people think key groups, such as teachers, social media companies and politicians are failing to tackle this issue.
`8.T`
`-` D/c: The vast majority of teens (`90%` in this case) believe online harassment is a problem that affects people of their age, and 63% say this is a major problem.
`9.F`
`-` D/c: Majorities of young people think key groups, such as teachers, social media companies and politicians are failing to tackle this issue.
`10.NG`
`-` Không có dữ kiện này trong bài đọc.
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
`1.` F
Dẫn chứng: "The most common type of harassment youth encounter online is name-calling."
`2.` T
Dẫn chứng: "Some 42% of teens say they have been called offensive names online or via their cell phones."
`3.` F
Dẫn chứng: "have been the target of physical threats online (16%)."
`4.` F
Dẫn chứng: "One-quarter of teens say they have been sent offensive images they didn't ask for."
`5.` T
Dẫn chứng: "7% say someone has shared their offensive images without their knowing."
`6.` T
Dẫn chứng: "Fully 57% of parents of teens say they worry about their teen receiving or sending offensive images."
`7.` F
Dẫn chứng: "majorities of young people think key groups, such as teachers, social media companies and politicians are failing to tackle this issue."
`8.` T
Dẫn chứng: "63% say this is a major problem."
`9.` F
Dẫn chứng: "majorities of young people think key groups, such as teachers, social media companies and politicians are failing to tackle this issue."
`10.` NG
Dẫn chứng: Không có thông tin về việc teens chủ yếu sử dụng email hay social media để giao tiếp.
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Bảng tin
532
269
457
Mưn Dauu nhaa<3
176
1853
111
Chôm chôm miền Nam nha <333
532
269
457
:)) rất trôn
532
269
457
ad trôn tí :))
1556
2559
601
ủa what tờ
1615
1084
1719
=))
928
30
494
clm lần này riel r mấy ní ơi 🤧🥲
176
1853
111
Riel :V