

Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!

Đây là câu trả lời đã được xác thực
Câu trả lời được xác thực chứa thông tin chính xác và đáng tin cậy, được xác nhận hoặc trả lời bởi các chuyên gia, giáo viên hàng đầu của chúng tôi.
1, A famous sign
Dựa vào nội dung của toàn bài, ta có thể biết rằng bài đọc trên đề cập đến "dấu hiệu nổi tiếng"
2.C in the entire world
Tạm dịch : Tốt nhất có thể thay thành ngữ "The world over" ở dòng hai bằng từ "in the entire world": trên toàn thế giới
3.B the movie industry
Dẫn chứng : The sign was not constructed, as one might suppose, by the movie business as a meansof celebrating the importance of Hollywood to this industry
4.A the sign
Đại từ "it" ở dòng 5 đề cập đến dấu hiệu ->the sign
5.A 1923
Dẫn chứng : The sign was not constructed, as one might suppose, by the movie business as a meansof celebrating the importance of Hollywood to this industry; instead, it was first constructed in 1923
6.D It was the most expensive area of Los Angeles.
Thông tin trên không có trong bài ( không đề cập đến )
7.B not being fixed
not being fixed : không sửa được ->Dấu hiệu của vật phải chịu đựng trong nhiều năm
8.C Fifty years old
Dẫn chứng : Over the years, people began referring to the area by shorten version"Hollywood" and after the sign and its sign were donated to the city in 1945, the last fourletters were removed.The sign suffered for years of disrepair, and in 1973, it needed to be completelyreplaced, at a cost of $ 27,700 per letter.
9.D Exchanged for a newer one
replaced : thay thế ->gần nghĩa nhất với từ "Exchanged for a newer one" : đổi lấy cái mới hơn
10.C They helped get the money
Dẫn chứng : Rock star Alice Cooper, for example, bought an O in memory of GrouchoMarx, and Hugh Hefner of playboy fame held a benefit party to raise the money for the Y.
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
`1.`A famous sign
`→`Dựa vào nội dung của toàn bài, ta có thể biết rằng bài đọc trên đề cập đến "dấu hiệu nổi tiếng"
`2.`C in the entire world
`→`Tạm dịch : Tốt nhất có thể thay thành ngữ "The world over" ở dòng hai bằng từ "in the entire world" : trên toàn thế giới
`3.`B the movie industry
`→`Dẫn chứng : The sign was not constructed, as one might suppose, by the movie business as a meansof celebrating the importance of Hollywood to this industry
`4.`A the sign
`→`Đại từ "it" ở dòng 5 đề cập đến dấu hiệu `⇒`the sign
`5.`A 1923
`→`Dẫn chứng : The sign was not constructed, as one might suppose, by the movie business as a meansof celebrating the importance of Hollywood to this industry; instead, it was first constructed in 1923
`6.`D It was the most expensive area of Los Angeles.
`→`Thông tin trên không có trong bài ( không đề cập đến )
`7.`B not being fixed
`→`not being fixed : không sửa được `⇒`Dấu hiệu của vật phải chịu đựng trong nhiều năm
`8.`C Fifty years old
`→`Dẫn chứng : Over the years, people began referring to the area by shorten version"Hollywood" and after the sign and its sign were donated to the city in 1945, the last fourletters were removed.The sign suffered for years of disrepair, and in 1973, it needed to be completelyreplaced, at a cost of $ 27,700 per letter.
`9.`D Exchanged for a newer one
`→`replaced : thay thế `⇒`gần nghĩa nhất với từ "Exchanged for a newer one" : đổi lấy cái mới hơn
`10.`C They helped get the money
`→`Dẫn chứng : Rock star Alice Cooper, for example, bought an O in memory of GrouchoMarx, and Hugh Hefner of playboy fame held a benefit party to raise the money for the Y.
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Bảng tin

4641
116647
5434
Lộ quá bạn oii =)) "chuyên gia" gì thế này :)