

Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!
29D
→ chỗ: age, and then choose the correct answer. Stamp collecting is an interesting hobby. You can learn many things, such as the geography of a country from stamps.
30C
→ chỗ : Postal stamps are a source of interesting facts and important dates about every country in the world. It makes stamp collecting become very popular.As you look at the pages of a stamp album, you can learn interesting details of foreign customs, arts, literature, history andculture. Their colours can make you feel relaxed and happy.Collecting stamps can become a business. If you are lucky in finding a special stamp, it will bring you some money besides knowledge and pleasure
→ ta thấy đoạn trên ko cs ý : stamp collecting can make you famous
31C
→ chỗ : .Collecting stamps can become a business. If you are lucky in finding a special stamp, it will bring you some money besides knowledge and pleasure
32D
→ .The word “business” in the last paragraph is closest in meaning to the activity of buying or sellingsomething
33B
→ The main idea of the passage is .good things from stamp collecting
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
![]()
`29.`D A and B are correct
`→`Dẫn chứng : You can learn many things, such as the geography of a country from stamps. Postal stamps are a source of interesting facts and important dates about every country in the world.
`30.`C stamp collecting can make you famous
`→`Dẫn chứng : Postal stamps are a source of interesting facts and important dates about every country in the world. It makes stamp collecting become very popular.
`31.`C stamp collectors can earn a lot of money from stamp collecting
`→`Dẫn chứng : Collecting stamps can become a business. If you are lucky in finding a special stamp, it will bring you some money besides knowledge and pleasure
`32.`D the activity of buying or sellingsomething
`→`business : kinh doanh `⇒`Liên quan đến những hoạt động mua bán
`33.`good things from stamp collecting
`→`Dựa vào nội dung của toàn bài, ta dễ dàng biết được đoạn văn trên nói về những lợi ích của việc sưu tầm tem
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Bảng tin
1469
41752
2611
cày ??
670
2584
752
tùy m , thick thì kick t định rồi nhưng ko bt nói sao
1469
41752
2611
t kick nhé ~
1469
41752
2611
https://hoidap247.com/thong-tin-ca-nhan/899752
1469
41752
2611
xem xét bn này giúp t
670
2584
752
ko
670
2584
752
ko cho vô
1469
41752
2611
ukm