

Hãy luôn nhớ cảm ơn và vote 5*
nếu câu trả lời hữu ích nhé!
1. C. the heart and the blood vessels
( Sitting has long been known to cause back pain and negatively influence circulation, which can promote cardiovascular disease)
2. A. Your blood circulation
( Sitting affects your blood circulation, your back experiences a steady stress, you are more likely to drink and eat stuff that isn’t good for you, and you burn very little calories, making it more likely that you overeat.)
3. B. Eye fatigue
( Third, staring at the screen causes eye strain.)
4. D. inseparable
( Last, but not least, emotional pressure and isolation cause anxiety and depression. Computers are very efficient tools in that they help us with getting more work done in less time. At the same time, you spend less face-to-face time with your colleagues, family, or friends. This can lead to isolation, anxiety, and depression, i.e. both physical and mental health issues)
5. C. preventable
(..... symptoms can be prevented or cured rather easily)
6. A. Causes and effects
( đoạn 1: nguyên nhân vì sao làm việc trên máy tính có hại
đoạn 2, 3, 4, 5: hạu quả của làm việc trên máy tính )
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.
1. The word “ cardiovascular “ in Paragraph 1 means connected with...
C. the heart and the blood vessels
2. What is NOT mentioned as being affected by sitting for long ?
A. Your blood circulation
3. Which of the followings can best replace the word “eye strain” in Paragraph 4?
B. Eye fatigue
4. It can be inferred from the passage that emotional and physical issues are ...
D. inseparable
5. According to the passage, all the mentioned issues are..
C. preventable
6. What is the organization of the passage?
A. Causes and effects
Hãy giúp mọi người biết câu trả lời này thế nào?
1. C Thông tin: Sitting has long been known to cause back pain and negatively influence circulation, which can promote cardiovascular disease
2. A Thông tin: Sitting affects your blood circulation, your back experiences a steady stress, you are more likely to drink and eat stuff that isn’t good for you, and you burn very little calories, making it more likely that you overeat.
3. B Thông tin: Third, staring at the screen causes eye strain.
4. D Thông tin: Last, but not least, emotional pressure and isolation cause anxiety and depression. Computers are very efficient tools in that they help us with getting more work done in less time. At the same time, you spend less face-to-face time with your colleagues, family, or friends. This can lead to isolation, anxiety, and depression, i.e. both physical and mental health issues
5. C Thông tin: symptoms can be prevented or cured rather easily
6. A cause: đoạn 1: nguyên nhân vì sao làm việc trên máy tính có hại effect: đoạn 2, 3, 4, 5: hậu quả của làm việc trên máy tính
Bảng tin
0
22
0
bạn giải thích hộ mình với nhé .
1091
13759
1193
e sửa r nhé các phần in đậm là từ khoá của phương án cần khoanh
1091
13759
1193
xin hay nhất ạ
0
22
0
mình quên mật khẩu rồi để mình đặt câu khác được không ?
1091
13759
1193
:v tuỳ tâm ạ~